Nieuw - nieuwsOnze kerkKerkdienstenKerkenraadCommissiesJeugdActiviteitenFoto's
Marriage Course
Startdag

Cursus Persoonlijke Voorbede (Ministry) in Woerdense Verlaat

In het voorjaar van 2015 wordt er in Woerdense Verlaat een cursus Persoonlijke Voorbede georganiseerd door het PV team van de Geref. Kerk. De cursus wordt gegeven door medewerkers van  New Wine (www.new-wine.nl )

Wat is ministry?

Ministry is een gebedsmodel waarbij twee personen bidden voor een derde persoon. Het woord 'ministry' betekent letterlijk 'bediening'. Deze vertaling roept echter verschillende associaties op en geeft niet precies weer wat dit gebedsmodel inhoudt. Vandaar dat er gewerkt wordt met een definitie: 'Bidden met mensen in de kracht van de Heilige Geest'. In sommige gemeenten wordt ministry vertaald met  'persoonlijke voorbede' .

Bij ministry verwachten we dat God door zijn Geest daadwerkelijk aanwezig is (Lk 11:13). Het gaat daarbij niet om de bidders, maar om God die door de Heilige Geest wil werken in het leven van de persoon die om gebed vraagt.

Ook als u niet wilt gaan meewerken in een gebedsteam is dit een mooie cursus om te groeien in uw persoonlijk geloof.

Praktische informatie:

Data: maandag 2,9,16,23,30 maart 2015  19.30-22.00 uur

Plaats: De Schutse, Korte Meentweg 17, Woerdense Verlaat

Kosten: €30,00 (inclusief cursusmateriaal en koffie enz.)

Aanmelden: pvteamwv@hotmail.com  o.v.v.  Naam, adres, tel . event. Mobiel

Dit adres kunt u ook gebruiken voor vragen.

Het kernteam PV Aagje de Vink en Els Okker

Nieuw - nieuws|Onze kerk|Kerkdiensten|Kerkenraad|Commissies|Jeugd|Activiteiten|Foto's