Nieuw - nieuwsOnze kerkKerkdienstenKerkenraadCommissiesJeugdActiviteitenFoto's

Ton Fontijn                                        06-55776695 of 0172-573976
Arie de Jong                                     0172-409169
Erik Takke                                         0172-407594

In principe kunnen voorgangers in de ochtenddiensten en jeugddiensten gebruik maken van de beamer, maar in overleg kan er gekeken worden of het in een avonddienst mogelijk is de beamer te gebruiken.

Ook bij rouw- en trouwdiensten kunt u van onze diensten gebruik maken.

Om gebruik te maken van de diensten van het beamteam kan er een verzoek (foto’s, filmpjes, teksten of andere presentaties) ingediend worden via het e-mailadres, zie boven.

Het verzoek moet uiterlijk om 18:00 uur op de donderdag voor de dienst ingeleverd zijn (bij rouwdiensten in overleg).

Indien wij geen verzoek hebben ontvangen op donderdag, gaan wij er vanuit dat de voorganger geen gebruik wenst te maken van de beamer.

In onderstaand overzicht ziet u wie er dienst heeft.

Nieuw - nieuws|Onze kerk|Kerkdiensten|Kerkenraad|Commissies|Jeugd|Activiteiten|Foto's