Nieuw - nieuwsOnze kerkKerkdienstenKerkenraadCommissiesJeugdActiviteitenFoto's
Gereformeerde Kerk Woerdense Verlaat
Nieuw - nieuws

Cursus Persoonlijke Voorbede (Ministry) in Woerdense Verlaat start in maart

klik op de knop Activiteiten in de menubalk boven

Nieuw:

I.v.m. langdurige werkzaamheden aan de Voorweg in Noorden is deze weg tot eind april afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via het Noodse Dorp, echter deze is alleen toegankelijk met een speciaal pasje van maandag t/m zaterdag van 05.00 uur tot 20.00 uur. 's Avonds na 20.00 en de gehele zondag is het Noordse Dorp open voor alle verkeer en is de omleiding niet van kracht. U kunt dus op zondag altijd via het Noodse Dorp naar de kerk in Woerdense Verlaat. Ook als u vanuit andere richtingen komt, Woerdense Verlaat is gewoon bereikbaar op zondag, ook al beweren borden langs de weg soms het tegendeel.

Het December 2014 nummer van Rondom de Kerk is verschenen en staat op de site.
De inleverdatum voor de nieuwe kopij voor het Maart nummer graag inleveren vóór 16 februari 2015 bij de redaktie
of via de e-mail:
scarjan2@cs.com
Aankondiging:

De foto's van de openluchtdienst 2e pinksterdag 2014 staan op de site (klik op knop FOTO'S in de balk boven)

De foto's van het 50 jarig jubileum op 01 juni 2014 staan op de site (klik op knop FOTO'S in de balk boven)

Verslag Rock4Kids van 29 maart 2014 staat op de site.
Klik hier voor de link.

04 februari 2015

Nieuw - nieuws|Onze kerk|Kerkdiensten|Kerkenraad|Commissies|Jeugd|Activiteiten|Foto's